Política de privacitat

Política de privacitat

 

 

 

Informació bàsica de protecció de dades

Responsable

Studio Denzel

Finalitat

Gestionar i respondre els missatges enviats a través del formulari de contacte del lloc web de Studio Denzel.

Legitimació

Per tal d’utilitzar el formulari de contacte és necessari acceptar aquesta política de protecció de dades.

Destinataris

Les dades s’emmagatzemaran a Studio Denzel i no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

Drets

Accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació

Quin és el propòsit del tractament de les vostres dades personals?

A Studio Denzel, la informació que ens proporcionen les persones interessades és processada per gestionar i respondre als missatges que s’envien a través del formulari de contacte de la nostra pàgina web. Les dades enviades a través del formulari de contacte es conservaran durant el temps necessari per gestionar i respondre al missatge o fins que la persona interessada ho sol·liciti.

Què dóna la legitimitat per al tractament de les vostres dades?

Per enviar un missatge de contacte a través de la nostra pàgina web, la persona interessada ha de donar el seu consentiment explícit perquè puguem emmagatzemar el seu nom, adreça de correu electrònic i contingut del missatge per a administració i resposta.

A qui es comuniquen les vostres dades?

Les dades enviades a través de la pàgina web només seran comunicades a Studio Denzel amb fins administratius i per a la resposta a la petició. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en casos de obligació legal.

Quins són els vostres drets?

Tots els interessats tenen dret a obtenir confirmació que a Studio Denzel, estem processant les seves dades personals. Així mateix, els interessats poden accedir a les seves dades i sol·licitar la rectificació o supressió d’aquestes, entre altres motius, quan les dades ja no són necessàries per als fins per als quals es van recollir.

En certes circumstàncies, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades o la portabilitat de les dades.

Com es poden exercir els drets?

Mitjançant sol·licitud escrita dirigida a Studio Denzel, C/ Àliga 31, 08014 Barcelona, o per correu electrònic.

Limitació de responsabilitat.

Aquesta política de privacitat només s’aplica a la pàgina web de Studio Denzel, i no es garanteix en l’accés a través de vincles amb altres llocs web. Així mateix, la pàgina web pot contenir enllaços a altres pàgines de les quals Studio Denzel no es fa responsable del contingut, errors o danys causats per la seva utilització. Finalment, Studio Denzel no garanteix que la pàgina web no contingui virus o no pugui causar danys als equips informàtics dels usuaris.

Avís legal
Politica de privacitat
Cookies